Musorujsag
Élő Eredmények

A La Liga fegyelmit indít a Barca-játékosok ellen

A La Liga fegyelmit indít a Barca-játékosok ellen

m4sport.hu
A La Liga azért indít fegyelmit a katalán klub labdarúgói ellen, mert azok megszegték a spanyol járványügyi előírásokat.

Négy fordulóval a szezon vége előtt óriási csata várható a bajnoki címért, a két gigász, a Real Madrid és a Barcelona egyaránt 74 ponttal áll a második és a harmadik helyen a 76 pontjával listavezető Atlético Madrid mögött.

A Barcelona csapatkapitánya a hajrára fordulva úgy döntött, az Atléti elleni, kifejezetten fontos szombati bajnoki rangadó előtt csapatépítés céljából meghívja magához játékostársait és azok családját.

Az összejövetel minden bizonnyal remekül sikerült, ám hiába vezette jó szándék Lionel Messit, a grillpartival – még úgy is, hogy azt a kertjében rendezték, ahol minden futballista és családja külön asztalt kapott – megsértette a spanyol járványügyi előírásokat, melyek szerint hatnál több ember nem gyűlhet össze egy adott helyen.

Az ABC információi szerint az eset kapcsán a La Liga eljárást indít a Barcelona játékosai ellen.

Pár hete az Atlético Madrid labdarúgói is összejöttek egy közös ebédre, ám ők előtte értesítették a ligát, amely ezúttal azért ráncolt szemöldököt, mert a katalánok közös sütögetéséről a médiából kellett értesüljön.

A Barcelona azzal védekezik, hogy játékosai az edzések és a meccsek alatt, valamint azok után sem érintkeznek külső személyekkel, csupán a családtagjaikkal.

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak

Kapcsolódó hírek