Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lukaku meghajlásra szólította fel Ibrahimovicot

Lukaku meghajlásra szólította fel Ibrahimovicot

m4sport.hu | Pollák Márton
Miután az Internazionale vasárnap megnyerte az olasz bajnokságot, játékosa, Romelu Lukaku nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda egy jókorát a városi rivális legnagyobb klasszisának, Zlatan Ibrahimovicnak.

Nagy volt az öröm az Inter háza táján, hiszen a klub 2010 óta nem hódította el a scudettót, s különösen remek idényt zárt a csapat csatára, Lukaku, aki 21 találatával (8 asszisztot is jegyez) Cristiano Ronaldo (27 gól) mögött második a góllövőlistán.

Tán a siker és a boldogság részegítette meg a belga tankot, aki a közösségi médiában szúrt oda korábbi Manchester Unitedbeli csapattársának, Ibrahimovicnak, akivel idén már egyszer tengelyt akasztottak – a két nehézfiú előbb összeszólalkozott, majd fejjel feszült egymásnak, amiért sárgát kaptak. Ibrahimovic azt mondta Lukakunak, inkább a “voodoo-dolgait erőltesse”, a belga pedig Ibra feleségével kapcsolatban tett megjegyzést. Félidőben is megtalálták egymást, Ibra állítólag Lukaku édesanyjáról mondott valamit.

„Az igazi isten megkoronázta a királyt. Most hajts fejet!” – áll Lukaku Twitter-bejegyzésében, melynek aláírásában ez olvasható: Miláno királya.

Borítókép: EPA/MATTEO BAZZI

További tartalmak

Kapcsolódó hírek