Musorujsag
Élő Eredmények

Eric García aláírta előszerződését a Barcelonával - sajtóhír

Eric García aláírta előszerződését a Barcelonával - sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a Manchester City spanyol középhátvédjének szerződtetését már a Barcelona elnöke, Joan Laporta is jóváhagyta.

Az olasz átigazolási guru, Fabrizio Romano közösségi oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint a Manchester City középső védője, Eric García aláírta 2026-ig szóló előszerződését a Barcelonával. A 20 éves játékos egyetlen más klubbal sem tárgyalt, legfőbb vágya az volt, hogy visszatérhessen nevelőegyesületéhez, ahonnan 2017 nyarán igazolt a manchesteri kékekhez.

A megállapodást a katalánok elnöke, Joan Laporta is jóváhagyta, a spanyol bekk – akit a hírek szerint a távozó Samuel Umtiti pótlására szerződtetnek – érkezését pedig a szezon végén, állítólag a Bajnokok LIgája-döntőt követően jelenti be a Barcelona.

Garcíával nemcsak tehetsége miatt csinálhat jó vásárt a klub, hanem azért is, mert lejáró szerződés miatt ingyen érkezik, ami a katalánok jelenlegi gazdasági helyzetében több, mint örvendetes.

Borítókép: EPA/Julian Finney/NMC/Pool)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Laporte spanyol lett, így bemutatkozhat Luis Enrique válogatottjában
Aymeric Laporte, a Manchester City francia születésű labdarúgója megkapta a spanyol állampolgárságot, így minden bizonnyal hamarosan bemutatkozhat Luis Enrique szövetségi kapitány válogatottjában, és akár az idén nyárra halasztott Európa-bajnokságon is pályára léphet.
Külföldi futball
Thomas Müller visszatér a német válogatottba – sajtóhír
Thomas Müller, a Bayern München világbajnok támadója a nyári Európa-bajnokság előtt visszatérhet a német válogatottba, miután Joachim Löw szövetségi kapitány telefonon közölte vele, ismét meghívót küldene neki a keretbe – közölte a Bild.
Labdarúgás