Musorujsag
Élő Eredmények

Széteshet az olasz bajnok Inter

Széteshet az olasz bajnok Inter

m4sport.hu
Antonio Conte vezetőedző, illetve több játékos és vezetői pozíciót ellátó szakember jövője is kérdésessé vált az olasz bajnok Internél, miután a kínai klub elnöke pénzügyi megszorításokat helyezett kilátásba.

A Sky Sport Italia értesülései szerint Steven Csang arra hivatkozott a labdarúgókkal tartott találkozón, hogy a koronavírus-járvány következményeként klubjuk is súlyos veszteségeket szenvedett el, s csak a játékosok segítségével képesek kilábalni a pénzügyi bajból. A döntést a játékosokra bízta, akik egyenként határozhatnak arról, hogy készek-e lemondani kéthavi járandóságukról.

Korábban olyan hír járta, hogy az Internél a bajnokság megnyeréséért járó különpénzről is lemondatnák a futballistákat, de ezt a klub főigazgatója, Giuseppe Marotta cáfolta.

Conte az AS Roma elleni szerdai mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját már lemondta, hogy útját állja a pletykák terjedésének.

Nem sok sikerrel, a hírek szerint hamarosan leül tárgyalni az elnökkel, de jövője a jelenlegi feltételekkel erősen kérdéses. Szerződéséből még egy év van hátra.

Sőt, állítólag egyes játékosok is jelezték távozásuk lehet, amennyiben Conte elhagyja az együttest és Giuseppe Marotta sportigazgató is búcsút inthet.

Borítókép: EPA/CARMELO IMBESI

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ha a Juventus bukja a BL-indulást, nem engedheti meg magának C. Ronaldót
A Juventus vasárnap hazai pályán 3-0-ra kikapott a Milantól, ezzel pedig a Serie A tabellájának ötödik, már csak Európa Liga-indulást érő helyére csúszott vissza három fordulóval a bajnokság vége előtt. Komoly következményekkel kell számolnia a klubnak, amennyiben nem sikerül kiharcolni a BL-szereplést.
Külföldi futball
Lukaku újra beszólt Ibrahimovicnak
Romelu Lukaku, az Inter belga csatára és a Milan svéd veteránja, Zlatan Ibrahimovic feltételezhetően soha nem lesznek országos cimborák. A két milánói csapat Olasz Kupa-meccsén a két játékos majdnem egymásnak esett. A kék-feketék támadója rasszizmussal vádolta 39 éves ellenfelét, majd – miután csapata bebiztosította a bajnoki címet – fricskát nyomott a svédnek, aki hajlamos magát Istenhez hasonlítani.
Külföldi futball