Musorujsag
Élő Eredmények

Sancho közelebb az MU-hoz, mint valaha - sajtóhír

Sancho közelebb az MU-hoz, mint valaha - sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A dortmundi szélső egy csereüzlet segítségével köthet ki az Old Traffordon.

A játékoshoz közeli források minden eddiginél magabiztosabban állítják, hogy az angol válogatott szélső a nyáron az Old Traffordra költözik – írta legutóbbi Inside Football rovatában az Eurosport bennfentese, Dean Jones.

Sancho értékét a Transfermarkt 100 millió euróra taksálja és a Dortmund is nagyjából ennyit kérne érte, ám a Manchester United a koronavírus-járvány okozta gazdazági helyzete miatt továbbra is vonakodik kifizetni ezt az összeget, így inkább azt használná ki, hogy a német klub szívesen látná soraiban Jesse Lingardot – derül ki a The Sun cikkéből.

A 28 éves támadó történetesen az MU futballistája, aki a szezont kölcsönben a West Hamben töltötte, és nem is produkált rossz mutatókat, 13 bajnokin 9 gólt és 4 asszisztot jegyez. Lingard értéke körülbelül 15 millió euró, így ha a Dortmund belemegy a cserébe, a Unitednek a hírek szerint elég lehet 75-90 millió közti összeget fizetni Sanchóért.

A 21 éves játékos távozása mellett szólhat az a kézfogáson alapuló megállapodás is, hogy a Dortmund tavaly nyáron úri becsületszavát adta, megfelelő ajánlat esetén 2021 nyarán elengedik.

Borítókép: Fotó: EPA/MARTIN MEISSNER / POOL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megjelent a nyári foci Eb hivatalos dala
Megjelent az idei labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos dala, melyet Martin Garrix holland lemezlovas, valamint Bono és The Edge, a U2 rockzenekar tagjai készítettek közösen.
Külföldi futball
Agüero megegyezett a Barcelonával – sajtóhír
A katalán Sport értesülései szerint megegyezett egymással az FC Barcelona és Kun Agüero, a Manchester Cityt szerződése lejártával elhagyó argentin támadó hamarosan kétéves szerződést ír alá új klubjával.
Külföldi futball