Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelona megbeszélést szervez Xavival

A Barcelona megbeszélést szervez Xavival

m4sport.hu | Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta hamarosan tárgyalásokba kezd a Barca-legendával, aki Ronald Koemant válhatja a vezetőedzői poszton.

A holland tréner alatt azért inog a pad, mert bár a katalánoknak lett volna még esélye küzdeni a bajnoki címért, ám a listavezető Atlético Madrid elleni döntetlennel ez a remény szertefoszlott,  s a csapat jelenleg két fordulóval a szezon vége előtt csupán harmadik a tabellán.

Az edzőcserével kapcsolatos hírek már az öltözőbe is eljutottak, a játékosok pedig konkrét információkra várnak, mielőtt elindulnának a nyári Európa-bajnokságra és Copa Américára.

Az ARA információi szerint könnyen lehet, hogy a 2021/22-es szezonban már Xavi irányítja a Barcát, amit az is alátámaszthat, hogy a katalánok sportigazgatója, Mateu Alemany a jövő hétre már le is szervezett egy találkozót Xavi Hernández és Joan Laporta között, melyen a vezetőedzői posztról egyeztetnek majd.

A Barcának nagyon fontos megnyerni Xavit a kispadra, ugyanis a hírek szerint Lionel Messi az ő érkezésétől tette függővé maradását.

Xavi érkezésének az sem szabhat gátat, hogy nemrég hosszabbított klubjával, a katari al-Szaddal, ugyanis a szerződésében szerepel egy olyan kitétel, hogy amennyiben a Barcelona hívja, távozhat a klubtól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek