Musorujsag
Élő Eredmények

Mbappé bizonyos feltételekkel hajlandó hosszabbítani a PSG-vel

Mbappé bizonyos feltételekkel hajlandó hosszabbítani a PSG-vel

m4sport.hu
A Paris Saint-German labdarúgója, Kylian Mbappé visszautasította a klub első hosszabbítási ajánlatát, és előállt egy másik tervvel.

A támadót 2022 nyaráig köti szerződés a PSG-hez, ám a klub – ha rövid időre is – szeretné még megtartani. A Mundo Deportivo a Le Parisien értesülései hivatkozva arról ír, hogy meg is kezdődtek a tárgyalások a felek között: a klub első körben 2025-ig szóló kontraktust kínált egy 2024-es távozási opcióval, ám a hírek szerint Mbappé erre nemet mondott.

A 22 éves világbajnok szélső hajlik ugyan a hosszabbításra, de csak 2023-ig írna alá és azt is azzal a feltétellel, hogy 2022-ben eligazolhasson – érezhető, hogy a világbajnokság előtt nem szívesen váltana, inkább azt követően kezdene új kalandba.

A szerződés időtartama mellett Mbappé garanciákat is kér a PSG-től, azaz olyan csapatot szeretne, amely minden eddiginél nagyobb eséllyel szállhat harcba a Bajnokok Ligája-trófeáért. Meglátása szerint a párizsiaknak ehhez szüksége lenne egy jobbhátvédre és egy olyan középső középpályásra, aki technikailag és fizikálisan is kiemelkedő.

Ha a francia csillag hosszabbítana, az nagy csapást jelentene a Real Madridnak, amelynek feltett szándéka, hogy még a nyáron megszerezze a világklasszis játékost, akinek piaci értékét a Transfermarkt 160 millió eurón jegyzi.

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

James Rodríguez korai visszavonulást tervez
Az Everton támadó középpályása még csak 30 éves lesz, de elárulta, már nincs messze a visszavonulása, mert nem szeretne túl öregen futballozni, és inkább jövőbeni terveire koncentrálna.
Külföldi futball
Reus döntött: nem megy az Eb-re
Marco Reus, a Dortmund támadója kihúzta magát a német válogatott Eb-keretének jelöltjei közül, döntését Instagram-oldalán jelentette be és indokolta meg.
Külföldi futball
Karim Benzema 6 év után visszatért a francia válogatottba
Kedd este kihirdette 26 fős keretét a nyári Európa-bajnokságra a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps. A sajtóhíreknek megfelelően meglepetéssel is szolgált: a 2015 óta mellőzött Karim Benzema visszatér a világbajnoki címvédőhöz.
Külföldi futball
Az olaszok is kiadták bővebb Eb-keretüket
Mancini bízik benne, hogy a csapat alapembere, Marco Verratti felépül a térdsérüléséből, bár a játékosról klubja, a PSG négy-hat hetes lábadozást prognosztizált.
Külföldi futball