Musorujsag
Élő Eredmények

A Barca könnyen lecsúszhat Agüeróról, ha Messivel sokat késik a megállapodás

A Barca könnyen lecsúszhat Agüeróról, ha Messivel sokat késik a megállapodás

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Manchester City csatára, Sergio Agüero nem kapkodja el a dolgot és egyelőre még nem írja alá a már előkészített barcás szerződését.

A Manchester City – Chelsea BL-döntőt szombaton 21 órától az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Az argentin csatár elképzelhető, hogy kezdeni fog szombaton, mikor is utolsó mérkőzésére készül a Manchester Cityben, amely a Chelsea-vel csap össze a Bajnokok Ligája-döntőben.

Agüero szerződése június 30-án jár le az angol klubnál, a Mundo Deportivo szerint pedig már mindenben megegyezett a Barcelonával, az aláírása azonban még várat magára.

A 32 éves klasszist hétfőn várták volna Kataóniába, hogy utolsó lépésként átessen az orvosi vizsgálatokon, ám erre a hírek szerint nem kerül sor, ugyanis nem úgy áll az ügylet, ahogy azt a Barcelona eltervezte.

Ennek oka, hogy Agüero csak azt követően hajlandó leszerződni a gránátvörös-kékekkel, hogy Lionel Messi meghosszabbította június 30-án lejáró kontraktusát.

A támadó stábja azt üzente a Barcának, semmit nem szeretnének elkapkodni, két hét van az üzlet megkötésére.

Ez idő alatt azonban a katalánok akár pórul is járhatnak, mert ha nem jutnak időben dűlőre Messivel, úgy Agüeróra könnyen lecsaphatnak, állítólag több meg nem nevezett Premier League-klub is rágja a az argentin küszöbét, s emellett a Juventus is árgus szemmel figyeli a történéseket.

Borítókép: Porto, 2021. május 28. Sergio Agüero, a Manchester City játékosa csapatának edzésén a Chelsea ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében másnap sorra kerülő mérkőzés színhelyén, Portóban 2021. május 28-án. MTI/EPA/LUSA/José Coelho

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Lőwék BL-győzelméért szorít Gulácsi
Gulácsi Péter a közelmúltban személyes tapasztalatokat szerzett Tomas Tuchel keze munkájáról, segítője, Lőw Zsolt módszereit pedig testközelből ismeri. Már csak a közösen eltöltött idő miatt is a Chelsea sikeréért szorít a magyar válogatott kapusa a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-döntőn.
Bajnokok Ligája
Lőw Zsolt: A végső szó mindig Thomasé, de minden a közös munka gyümölcse
Lőw Zsolt, a Chelsea magyar másodedzője 2020 után 2021-ben is eljutott a Bajnokok Ligája döntőjéig, ismét Thomas Tuchel segítőjeként. Tavaly a PSG-vel elvesztették a Bayern München elleni finálét, szombat este 21 órától a Manchester City lesz az ellenfél, a finálét az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.
Bajnokok Ligája
Thomas Tuchel: Ez nem csak a kettőnk csatája lesz Guardiolával
Thomas Tuchel, a Chelsea menedzsere a szombat esti, Manchester City elleni Bajnokok Ligája-finálét megelőző sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy jelenleg a Manchester City Európa legerősebb csapata, ám a londoni alakulat győzni szeretne a döntőben. César Azpilicueta, az alakulat védője hozzátette: a Chelsea az elmúlt hónapokban megmutatta, hogy bárkivel felveheti a versenyt.
Bajnokok Ligája
Ronaldo nem örül Allegri visszatérésének
A Juventus bejelentette a vezetőedző, Andrea <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2021/05/28/hivatalos-a-juventus-kiadta-utjat-andrea-pirlonak">Pirlo távozását</a>, alig pár órával később a klub <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2021/05/28/allegri-visszatert-a-juventus-bejelentette-regi-uj-vezetoedzojet">megnevezte utódját</a> Massimiliano Allegrit, aki korábban öt évig volt a torinói csapat mestere. Cristiano Ronaldónak nem tetszik az 53 éves szakember visszatérése.
Külföldi futball