Musorujsag
Élő Eredmények

Gulácsi Péter és Willi Orbán is versenyben van a szezon legjobbja díjra az RB Leipzignél

Gulácsi Péter és Willi Orbán is versenyben van a szezon legjobbja díjra az RB Leipzignél

MTI
A részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott két alapembere, a kapus Gulácsi Péter és a védő Willi Orbán is esélyes a szezon legjobbja díjra klubjukban, a Bundesligában szereplő RB Leipzignél.

A csapat honlapjának beszámolója szerint a legjobb kapust, védőt, középpályást és támadót már kiválasztották a szurkolók, akik most a listán maradókra voksolhatnak.

Gulácsi és Orbán mellett a spanyol válogatott középpályás Dani Olmo, illetve a svéd csatár Emil Forsberg van még versenyben.

A Leipzig a bajnok Bayern München mögött a második helyen végzett a német bajnokságban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A portugálok minden játékosa rendelkezik negatív teszttel és beoltott vagy immunis
A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) közleményt adott ki, amelyben arról számolt be, hogy az Európa-bajnokságra nevezett összes játékosa megkapta már korábban a koronavírus elleni oltást. Mindezt azért tartották fontosnak kiemelni, meg a pénteki, Spanyolország elleni mérkőzés után kiderült, hogy ez ellenfél Sergio Busquetsnek pozitív lett a tesztje.
Külföldi futball
Nikolics Nemanja: Számunkra az Eb a Ciprus elleni meccs előtt kezdődött
Kedd este Írország legjobbjai ellen tartja főpróbáját a pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek támadója, Nikolics Nemanja szerint számukra már a Ciprus elleni felkészülési mérkőzés előtt kezdődött a kontinensviadal.
Külföldi futball