Musorujsag
Élő Eredmények

Kevin-Prince Boateng újra Dárdai együttesében

Kevin-Prince Boateng újra Dárdai együttesében

MTI
Visszatér első profi labdarúgóklubjához, a Hertha BSC-hez Kevin-Prince Boateng.

A 34 éves középpályás 2022-ig írt alá Dárdai Pál vezetőedző együtteséhez.

Boateng – aki 2004 és 2007 között szerepelt a berlinieknél, és akkor Dárdai csapattársa volt – ingyen érkezik, mivel lejárt a szerződése az olasz másodosztályban ragadt Monzánál.

A berlini születésű, német utánpótlás és ghánai felnőtt válogatott játékos az elmúlt 14 évben megfordult többek között a Borussia Dortmund, Schalke 04, az Eintracht Frankfurt, a Tottenham Hotspur, az AC Milan és a Barcelona együttesénél.

Borítókép: Kevin Prince Boateng (Fotó: EPA/Enric Fontcuberta)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hajdú B. István Münchenből: Jó előjel lehet nekünk az orosz játékvezető
Nehéz feladat vár a magyar válogatottra, hiszen az Eb utolsó csoportkörében a németeket kell legyőznie a továbbjutásért szerdán este, ráadásul idegenben. Hajdú B. István, a mérkőzés kommentátora már Münchenből jelentkezett be a Petőfi Rádió reggeli műsorának HazaAdás rovatába, ahol elárulta, nem látja rossz előjelnek, hogy ugyanaz az orosz játékvezető fújja majd este a sípot, mint aki öt évvel ezelőtt az Izland-Magyarország Eb-találkozón egy vitatható tizenegyest adott meg a mieink ellen.
Külföldi futball
Szalai Ádám már a csapattal készül a németek elleni Eb-csoportmeccsre
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a franciák ellen egy fejére kapott ütés miatt megszédült és lecserélt Szalai Ádám úgy tűnik jól van, mosolyogva edzett csapattársaival és a mozgása alapján kutya baja, így várhatóan ott lehet a németek elleni szerdai, továbbjutásért vívott Euróa-bajnoki csoportmeccsen.
Külföldi futball