Musorujsag
Élő Eredmények

Sergio Ramos nemet mondott egy PL-klubnak, mielőtt a PSG-hez igazolt

Sergio Ramos nemet mondott egy PL-klubnak, mielőtt a PSG-hez igazolt

m4sport.hu
A csütörtökön hivatalosan is a Paris Saint-Germainhez szerződő Sergio Ramost az Arsenal is szerződtette volna, de a világ- és Európa-bajnok játékos nemet mondott az ajánlatra – írja saját értesülésére hivatkozva a Goal.

Az Eb-ről sérülés miatt lemaradó hátvéd évi 12 millió eurót keresett utolsó évében a Real Madridnál, de a klub csak abban az esetben lett volna hajlandó meghosszabbítani a szerződését, ha keresetét csökkentik.

Az Arsenal évi 17 millió eurónak megfelelő összeget ajánlott, Ramos azért mondott nemet a londoni klubnak, mert a Bajnokok Ligájában akar szerepelni. A Premier League nyolcadik helyén végző Arsenallal 25 év után fordult elő, hogy nem indulhatnak egyik nemzetközi sorozatban sem.

PSG végül kétéves szerződéssel és évi 12 millió eurós fizetéssel (egyes feltételek teljesülése esetén évi 15 millióig növekedhet) győzte meg Sergio Ramost, aki új klubjában is a 4-es számú mezt viseli majd. Döntésében az is szerepet játszott, hogy Kylian Mbappéval és Neymarral is egy csapatban szerepelhet.

Borítókép: fotó: PSG

További tartalmak