Musorujsag
Élő Eredmények
×

A PSG 100 milliót áldozna szélső védőkért, Donnarumma ingyen érkezett

A PSG 100 milliót áldozna szélső védőkért, Donnarumma ingyen érkezett

m4sport.hu/Tuttosport
Miután nagy meglepetésre - szégyenszemre - nem sikerült megnyerni a francia bajnokságot, a Paris Saint-Germain jelentősen átalakítja a védelmét. Ha már úgy adódott, hogy Sergio Ramost és Georginio Wijnaldumot ingyen sikerült megszerezni, a klub vezetői készek nagyobb pénzt áldozni a szélek megerősítésére.

A párizsi klub védelem jobboldalára már szerződtette a marokkói Achraf Hakimit az olasz bajnok Intertől 60 millió euróért, a másik oldalra is Milánóból, csak annak vörös-fekete részéről, az AC Milanból nézett ki egy hátvédet a csapat edzője, Maurício Pochettino.

Az olasz Tuttosport információi szerint a PSG már elküldte 40 millió eurós ajánlatát a francia Theo Hernándezért. a lap úgy tudja, hogy a milánói klub illetékesei keveslik a játékosért a felkínált összeget, de nem kizárt, hogy végül elfogadják, mert így is jelentős bevétellel bírnának.

Hernández 2019-ben csatlakozott a Milanhoz a Real Madridtól 21,5 millió euróért. Az elmúlt szezonban a csapat egyik kulcsembere volt, aki védő létére hét gólt szerzett, mellette hat gólpasszt osztott ki 33 mérkőzésen.

Ha Theo Hernandezt végül nem sikerül megszerezni, egy Milan-játékos biztos, hogy Párizsba költözik. Az olaszok Európa-bajnok kapusát, Gianluigi Donnarummát szerdán délután jelentette be a PSG.

Borítókép: Theo Hernández (Forrás: AC Milan - Facebook)

További tartalmak