Musorujsag
Élő Eredmények

Podolski sok pénzről mondott le, hogy beteljesüljön az álma

Podolski sok pénzről mondott le, hogy beteljesüljön az álma

MTI
A világbajnok német Lukas Podolski nagy összegről mondott le annak érdekében, hogy a lengyel Górnik Zabrze labdarúgócsapatában fejezhesse be a pályafutását.

Podolski legutóbb a török Antalyasport erősítette, leigazolását a múlt héten jelentette be a 14-szeres lengyel bajnokcsapat, a szerződése egy idényre szól.

„Nem titkolom, sok pénzről mondtam le azért, hogy Zabrzében fejezzem be a karrieremet, hiszen ez volt az álmom” – mondta a 36 éves futballista a Sport Bild szerdai számában. Hozzátette, továbbra is sokat keres, de ez össze sem hasonlítható azzal a fizetéssel, amit korábbi klubjainál kapott.

Podolskinak az Egyesült Államokból, Mexikóból, Katarból és Indiából is volt ajánlata, de azért választotta a Górnik Zabrzét, mert Gliwicében született, Zabrze mellett, és sok családtagja csupán néhány kilométerre lakik új csapata stadionjától.

A Górnik Zabrze legutóbb 1988-ban volt bajnok, az előző idényt a tizedik helyen zárta.

Borítókép: Lukas Podolski (Fotó: EPA/Andrzej Grygiel)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hivatalos! Donnarumma a PSG-hez igazolt
A vasárnap zárult labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosának megválasztott olasz kapus, Gianluigi Donnarumma szerdán a Paris Saint-Germain csapatához szerződött.
Külföldi futball
A PSG 100 milliót áldozna szélső védőkért, Donnarumma ingyen érkezett
Miután nagy meglepetésre - szégyenszemre - nem sikerült megnyerni a francia bajnokságot, a Paris Saint-Germain jelentősen átalakítja a védelmét. Ha már úgy adódott, hogy Sergio Ramost és Georginio Wijnaldumot ingyen sikerült megszerezni, a klub vezetői készek nagyobb pénzt áldozni a szélek megerősítésére.
Külföldi futball
A Roma új kapusa örül annak, hogy végre trófeákért harcolhat
A portugál válogatott Rui Patricio érkezését kedden jelentette be az olasz AS Roma. Az angol Wolverhamptontól vásárolt kapus két dolog miatt örül annak, hogy a Farkasokhoz igazolt: végre olyan csapatban játszik, amely trófeákért küzdhet, illetve azért, mert José Mourinho kezei alatt dolgozhat.
Külföldi futball