Musorujsag
Élő Eredmények

Tovább gyűrűzik a botrány a Real Madridnál, Pérez Cristiano Ronaldót és Mourinhót sem kímélte

Tovább gyűrűzik a botrány a Real Madridnál, Pérez Cristiano Ronaldót és Mourinhót sem kímélte

m4sport.hu
Spanyolországban újabb botrányos hangfelvételeket hoztak nyilvánosságra: ezekben Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a klub korábbi játékosát, Cristiano Ronaldót és edzőjét, José Mourinhót szidja.

Mint arról beszámoltunk, a spanyol El Confidencial kedden olyan 2006-ban és 2008-ban készült hangfelvételek leiratát hozta nyilvánosságra, amelyekben Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke a klub legendás játékosait, Iker Casillast és Raúlt szapulja.

Az üggyel kapcsolatban a Real Madrid a hivatalos honlapján adott ki közleményt, ebben Pérez azzal védekezett, hogy „az idézetek kiragadott mondatok egy hosszú beszélgetésből, és teljesen más szövegkörnyezetből lettek kiemelve”. Ennek ellenére a kedélyek egyelőre nem nyugszanak, sőt, az El Confidencial újabb hangfelvételek tartalmát hozta nyilvánosságra.

A 2012 októberében készült felvételeken Pérez többek között Cristiano Ronaldót és José Mourinhót sem kíméli.

„Cristiano Ronaldo őrült. A srác idióta, beteg ember. Azt hiszed, hogy normális, de nem az, mivel akkor nem csinálna ilyeneket…” – idézi a Marca Florentino Pérez kiszivárgott szavait.

A klubelnök a portugál klasszis után a Real Madrid korábbi vezetőedzőjébe, Mourinhóba is beleszállt. A portugál szakembert abnormálisnak nevezte, továbbá szerinte Mourinho „nincs tisztában a realitásokkal” és „a morcos arcát senki sem szereti”.

További tartalmak