Musorujsag
Élő Eredmények

Willi Orbán: Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben

Willi Orbán: Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben

MTI
Willi Orbán és Gulácsi Péter személyében edzésbe állt az első két olyan labdarúgó az RB Leipzigben, akik részt vettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

A válogatott légiósok háromhetes pihenőt kaptak a csoportkörös Eb-búcsú után egyesületüktől, kedden viszont már megjelentek a tréningen.

“Régóta vagyok a klubnál, tudom, mit vár az edző, és ismerem a Bundesligát” – jelentette ki Willi Orbán. “Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben” – szögezte le a gyakorlás után.

A 28 éves magyar játékos kifejtette, utálnak veszíteni, és ambíciózus célokat fogalmaznak majd meg a következő szezonra.

“Ami a várható visszatérést illeti a négyvédős felláshoz, rugalmasnak kell lennünk. Mindannyian ismerjük a három- és négyvédős felállás feladatait” – tette hozzá.

A bajnoki ezüstérmes Leipzig harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik – aki sérülés miatt kihagyta az Eb-t – szombaton mutatkozott be új csapatában a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen.

Borítókép: Willi Orbán (Fotó: MTI/AP/DPA pool/Carmen Jaspersen)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Akár az utolsó pillanatban is törölhetik az olimpiát
A tokiói olimpiai szervezőbizottságának ügyvezetője nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a koronavírosos esetek miatt az utolsó pillanatban törlik az ötkarikás játékokat, amelynek a nyitóünnepségére pénteken kerül sor.
Tokió 2020
A Benfica is megemlékezett Fehér Miklósról
Ma lenne 42 éves Fehér Miklós, aki tragikusan fiatalon, 24 éves hunyt el a Benfica labdarúgócsapatának játékosaként. A lisszaboni klub nem feledte egykori magyar játékosa születésnapját.
Magyar futball