Musorujsag
Élő Eredmények

Alaba egy igazi Real-legenda mezszámát viseli majd a Madridban

Alaba egy igazi Real-legenda mezszámát viseli majd a Madridban

m4sport.hu | Pollák Márton
A Real Madrid új igazolása hétről-hétre Sergio Ramos mezszámával a hátán fut majd ki a gyepre.

“Köszönöm szépen a szívélyes fogadtatást. A mai nap nagyon különleges az életemben. Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy ezt a mezt viselhetem” – mondta bemutatását követő köszönőbeszédében a 29 éves osztrák védő, aki a Madrid most nyáron a Paris Saint-Germainbe távozott legendás csapatkapitányának, Sergio Ramosnak a mezszámát viseli majd.

Borítókép: realmadrid.com

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nagy legendák, régi barátok a tel-avivi gála El Clásicón
Tel-Avivban felidézik a régi idők El Clásicóját a Bloomfield Stadionban, a kedden este megrendezésre kerülő gálameccsen a labdarúgás illetve a Real Madrid és a Barcelona több nagy legendája is tiszteletét teszi. Roberto Carlos, a madridiak egykori brazil szélső védője az esemény sajtótájékoztatójáról osztott meg egy rövid videót, amelyben hatalmas labdarúgók találkoznak újra hosszú idő után.
Külföldi futball
Mourinho lehet az ex-Lazio edző szerint az első távozó a Serie A-ban
Delio Rossi, aki edzői pályafutása során már tucatnyi csapatot irányított - köztük a Laziót vagy a Fiorentinát -, az olasz TMW Rádiónak adott interjút, amelyben többek között arról faggatták, vajon ki lehet az első vezetőedző a Serie A-ban, akinek megköszönik a munkáját?
Külföldi bajnokságok