Musorujsag
Élő Eredmények

Szigorítások a La Masián - tilos a mobil és az extrém hajviselet

Szigorítások a La Masián - tilos a mobil és az extrém hajviselet

m4sport.hu | Pollák Márton
Az intézmény vezetője, José Ramón Alexanko találkozott a klub szakembereivel és korosztályos edzőivel, hogy ismertesse velük az új szabályokat.

A Barcelona ifjúsági játékosainak egy sor új szabályt kell elfogadnia és a szezon elejétől ezeket kötelező betartaniuk.

Például sem az edzéseken, sem az öltözőben, sem a mérkőzések során nem lehet náluk mobiltelefon. A készülékeket amint megérkeztek az edzőkomplexumba, le kell adniuk a személyzet valamely tagjánál, és csak a tréning befejeztével, az öltözőből kifele jövet kapják vissza azokat. Ennek célja, hogy a gyerekek csak a futbballra összpontosítsanaak a létesítményben tölött idő alatt, valamint ne posztolgassanak képeket és videókat a közösségi felületekre, valamint ne is kövessék azokat, továbbá egymáson kívül másokkal ne kommunikáljanak.

Ennél vélhetően nagyobb megrökönyödést vált majd ki, hogy az extrém frizurák és hajszínek sem lesznek engedélyezettek a jövőben – írja a TV3-ra hivatkozva az AS.

A fiatal játékosok magatartását árgus szemmel figyeli majd a klub, különös figyelmet fordítva a játékosok egymás közti és edzőikkel folytatott beszélgetéseire. Ezeknek a célja a szigor és a fegyelem visszaállítása, mely az elmúlt években picit lazult a La Masián, és a vezetők szerint ez nagy mértékben rontja a klub imázsát.

 

Borítókép: fcbarcelona.com

További tartalmak

Kapcsolódó hírek