Musorujsag
Élő Eredmények

A Bayern komoly összeget adományoz a németországi árvízkárosultak megsegítésére

A Bayern komoly összeget adományoz a németországi árvízkárosultak megsegítésére

m4sport.hu | Pollák Márton
Több mint 1 millió eurót kapnak a pórul járt családok.

A bajor csapat jótékonysági mérkőzést játszik a Schalkéval a Veltins-Arénában, a befolyó összegből pedig legalább 1 millió eurót adományoz az árvízkárosultaknak.

Mivel a találkozó időpontja még nincs kitűzve, a Bayern München még a napokban elutalja az összeget, ugyanis mindkét klub egyetértett abban, hogy az érintetteknek azonnali anyagi támogatásra van szükségük.

Ezen felül a klub további 100 ezer eurót adományoz a bajor károsultaknak.

Borítókép: fcbayern.com

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bernardo Silva lehet a Kane-ügyletnek a City áldozata
Harry Kane megszerzéséhez a Manchester Citynek és menedzserének, Pep Guardiolának be kell áldoznia egy csillagát. Az angol The Sun információi szerint ez a játékos a portugál Bernanrdo Silva lesz, akinek eladásával finanszírozhatják a Polgárok a Tottenham csatárának szerződtetését, ami 187 millió eurójába kerülhet az angol bajnoknak.
Külföldi bajnokságok
Sajtóhír: Ribéry a Sampdoriában folytathatja
A francia Franck Ribéry jelenleg szabadügynök, hiszen a Fiorentinával július elsején lejárt a szerződése. Olasz sajtóinformációk szerint a 38 éves szélső Olaszországban marad, ráadásul egy Serie A-s csapatnál.
Külföldi bajnokságok
Benzema koronavírusos
Pozitív lett a koronavírustesztje Karim Benzemának, a Real Madrid francia válogatott labdarúgójának - jelentette be pénteken a klub.
Külföldi futball