Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pénteken újra együtt edzhet a Mainz, valószínűleg megrendezhetik az RB Leipzig elleni bajnokit

Pénteken újra együtt edzhet a Mainz, valószínűleg megrendezhetik az RB Leipzig elleni bajnokit

MTI
Szalai Ádám csapata, az FSV Mainz pénteken ismét együtt edzhet, így minden bizonnyal megrendezik vasárnap a három magyar labdarúgót foglalkoztató RB Leipzig elleni mérkőzést a német élvonal első fordulójában.

A hét elején három Mainz-játékos és egy edző koronavírustesztje hozott pozitív eredményt, majd a helyi egészségügyi hatóság további tíz embert helyezett karanténba, ezért a csapat szerdán és csütörtökön nem tréningezett.

A klub csütörtöki bejelentése szerint további pozitív esetek nem voltak, így pénteken ismét együtt edzhetnek a negatív eredményt szolgáltató játékosok, és minden bizonnyal megrendezik a Szoboszlai Dominikot, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt soraiban tudó RB Leipzig elleni meccset vasárnap 15.30-tól.

A Mainz minden futballistáját továbbra is naponta ellenőrzik PCR-teszttel.

Borítókép: (Fotó: Mainz 05/Twitter)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hivatalos: Lukaku újra a Chelsea játékosa
Az angol Chelsea bejelentette, hogy Romelu Lukaku "hazatért" a milánói Intertől, az induló szezonban újra a Chelsea mezét húzza magára. Ezzel a szezon második olyan igazolása valósult meg, amely 100 millió euró feletti.
Külföldi bajnokságok
Mazepin nem vár túl sokat 2022-től
Noha a Haas hosszú ideje a 2022-es autóra koncentrál, a csapat versenyzője, Nyikita Mazepin óva int attól, hogy komolyabb elvárásaink legyenek velük szemben. Ő legalábbis konzervatívan áll hozzá az új szezonhoz.
Forma–1