Musorujsag
Élő Eredmények

Manuel Pellegrini: A La Liga Európa leglassabb bajnoksága

Manuel Pellegrini: A La Liga Európa leglassabb bajnoksága

m4sport.hu
A La Ligában szereplő Real Betis vezetőedzője, Manuel Pellegrini éles kritikát fogalmazott meg a spanyol labdarúgó élvonallal szemben.

Az chilei szakember azután fakadt ki a médiában, hogy csapata 1-1-es döntetlent játszott a 2. forduló pénteki játéknapján a Cádizzal.

„A La Liga Európa leglassabb bajnoksága, itt a legkevesebb a tényleges játékidő. Az emberek egy show-t akarnak látni és nekünk kötelességünk ezt megadni nekik. Itt a legtöbb az elpazarolt idő, itt a legtöbb a műesés, szégyen” – idézte a spanyol Marca Pellegrini szavait.

„Össze kell fognunk és erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy a La Liga élvezetesebb legyen. Ez egy show, amiről nekünk gondoskodnunk kell, az emberek ezért vesznek jegyet” – tette hozzá.

Az 1-1-es döntetlennel záruló mérkőzés után Pellegrini csapata teljesítményével elégedett volt és elmondta, nehéz volt a védekezésre összpontosító Cádiz ellen futballozni.

Borítókép: (Fotó: EPA/Jose Manuel Vidal)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Égbekiáltó butaság miatt kapott pirosat a Honvéd középpályása
A kispesti Nono rendkívül buta szabálytalanság miatt, második sárgával jutott a kiállítás sorsára a Paks elleni bajnokin. Talán kicsit szőrösszívű volt a játékvezető, de a légiós a meccs 60. percében, csapata 3–1-es vezetésénél, teljesen reménytelen és indokolatlan helyzetben csúszott oda a paksi kapusnak, aki már birtokolta a labdát. Mindezt úgy, hogy a 39. percben már kapott egy sárgát.
Magyar futball