Musorujsag
Élő Eredmények

Éles kritikával illette a Bayern játékospolitikáját a Leipzig alapembere

Éles kritikával illette a Bayern játékospolitikáját a Leipzig alapembere

m4sport.hu
Tyler Adams, az RB Leipzig 22 éves amerikai labdarúgója erősen bírálta azt a tendeciát, amit a Bayern München hosszú évek óta folytat a Bundesliga átigazolási időszakaiban.

„Semmi, de semmi sem idegesít annál jobban, minthogy minden német klub kiárusítja magát a Bayernnek” – idézi a fiatal középpályást a The Athleticre hivatkozva a Sport Bild. A nyilatkozat alapja több, mint valószínű, hogy Dayot Upamecano és Marcel Sabitzer lipcsei távozása volt, az idei szezontól mindketten a német rekordbajnoknál szerepelnek.

Adams egyszerűen nem érti a folyamatot.

„Ezek a tehetséges srácok megérdemlik, hogy megtegyék azt a lépést, hogy egy ilyen csapathoz igazolnak. Engem azonban nagyon elszomorít, hogy ennek az az egyetlen módja, hogy a közvetlen riválishoz szerződnek. Keserédes dolog ez, de annál jobb érzés lesz a Bayernt ennek ellenére is legyőzni!”

Ebből azonban szombat este végül semmi sem lett, a Bayern 4-1-es idegenbeli győzelmet aratott a három magyar válogatott játékossal felálló lipcseiek felett. Adams a tegnapi meccsen egyébként kimaradt a keretből, az amerikai válogatottban kapott terhelése miatt inkább pihentették.

Borítókép: EPA/FILIP SINGER

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A 99. percben nyert az Atlético Madrid
A címvédő Atlético Madrid 99. percben szerzett góllal fordítva nyert 2-1-re az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
Külföldi futball
Otthon nyert az Athletic Bilbao
Az Athletic Bilbao otthon 2-0-ra legyőzte a Mallorcát a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombat esti összecsapásán.
Külföldi futball