Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Inkább fogja be a pofáját!” – A Dortmund sportigazgatója kiakadt a Bayern sportigazgatójára

„Inkább fogja be a pofáját!” – A Dortmund sportigazgatója kiakadt a Bayern sportigazgatójára

m4sport.hu
Michael Zorc reakciója hűen tükrözi a két klub közti rivalizálást.

A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzic vasárnap reggel kritikát fogalmazott meg a Dortmund labdarúgójával, Marco Reusszal szemben, aki a hét közben sérülés miatt idő előtt elhagyta a német válogatottat, szombaton azonban már pályára lépett a Leverkusen elleni gólzáporos, 4-3-ra megnyert találkozón.

A válaszra nem kellett sokat várni.

„Nem az én dolgom, de igencsak csodálkozom azon, hogy Reus elhagyta a német válogatottat, aztán egy pár nappal később már újra játszott” – idézi Salihamidzicot a Sky90-re hivatkozva a Sport Bild.

Michael Zorc, a BVB sportigazgatója nem finomkodott (Forrás: Borussia Dortmund)

A kijelentés azért is érdekes, mert a müncheniek játékosa, Thomas Müller ugyancsak elhagyta a válogatottat, ám a szombati, Leipzig elleni 4-1-es győzelem alkalmával már pályán volt. Az elnök ezzel kapcsolatban semmit sem mondott.

A Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc nem hagyta annyiban a Salihamidzic véleményét.

„A Bayern Münchent érintő ügyekkel kellene foglalkoznia, a velünk kapcsolatos témákról pedig inkább tartsa a pofáját. Mit is hisz tulajdonképpen, ki ő?” – fakadt ki nem mindennapi módon Zorc.

Reusszal kapcsolatban egyébként a német szövetségi kapitány, Hansi Flick a héten elmondta, hogy szerinte a középpályás a Leverkusen ellen már játékra alkalmas állapotban lesz.

Borítókép: EPA/SASCHA STEINBACH

További tartalmak

Kapcsolódó hírek