Musorujsag
Élő Eredmények

Leonardo: Nem gondolnám, hogy Mbappé a szezon végén elhagyja a PSG-t

Leonardo: Nem gondolnám, hogy Mbappé a szezon végén elhagyja a PSG-t

m4sport.hu/MTI
Leonardo, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának sportigazgatója továbbra is magabiztos Kylian Mbappé maradását illetően.

 

A 22 esztendős francia világbajnoknak a szezon végén, 2022 nyarán lejár a megállapodása a párizsi alakulattal – Leonardo még augusztus végén elismerte, hogy Kylian Mbappé jelezte a távozási szándékát a vezetőség felé, ám a brazil sportvezető akkor arról beszélt, hogy a támadó csak jó ajánlat esetén hagyhatja el a klubot. Noha a hírek szerint a Real Madrid a transzferidőszak utolsó óráiban 220 millió eurós ajánlatot is tett, a PSG-től válaszra sem méltatták Florentino Pérezt.

Leonardo most friss helyzetjelentést adott Mbappé jövőjével kapcsolatban, valamint kitért a szóban forgó megkeresésre is.

„Nem gondolnám, hogy Mbappé a szezon végén elhagyja az együttest. A klubnál sem gondolkodik senki sem úgy, hogy a mostani lesz a játékos utolsó idénye nálunk” – mondta el a Canal Plusnek, majd kitért a Real Madridra is. – Nem tetszet a viselkedésük. Világosan megmondtuk a madridiaknak, hogy az ajánlatuk nem elég, mert kevesebb, mint amit mi annak idején kifizettünk Mbappéért. Az utolsó ajánlat pedig, amiről pletykáltak, hozzánk nem jutott el.”

Szeptember elején a Le Parisien című napilap úgy értesült, hogy Mbappé visszautasította a PSG második szerződéshosszabbítási ajánlatát, mely szerint a támadó két évig, szezononként nettó 45 millió eurós (15,68 milliárd forint) fizetést kapott volna.

Borítókép: EPA/STEPHANIE LECOCQ

További tartalmak