Musorujsag
Élő Eredmények

„Türelmet kérek a Barca-szurkolóktól, megoldjuk a helyzetet” – Laporta a Bayern elleni zakó után

„Türelmet kérek a Barca-szurkolóktól, megoldjuk a helyzetet” – Laporta a Bayern elleni zakó után

m4sport.hu | Szerző: Hercze Kristóf
Joan Laporta, a Barcelona elnöke türelmet kért a szurkolóktól, miután a gránátvörös-kékek kedden 3–0-ra kikaptak a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

 

Spanyol sajtóértesülések szerint a bajorok elleni zakó után Joan Laporta elnök a vezetőség több tagjával is éjszakába nyúló értekezletet tartott, melynek keretein belül értékelték a klub jelenlegi helyzetét.

Laporta a megbeszélést követően a hivatalos közösségi oldalára kirakott egy videót, amiben a szurkolók türelmét kérte.

„Üdvözletem a drukkereknek! Én is épp oly zaklatott és elkeseredett vagyok, mint ti, és épp annyira fájt ez a vereség, akárcsak nektek. Az, ami történt, egy olyan forgatókönyv volt, amivel számoltunk, és szeretném a türelmeteteket kérni, illetve azt, hogy a továbbiakban is támogassátok a csapatot. A bizalmatokat kérem mindannyiunk, a vezetők nevében. Szükségünk van rá, ahogy némi időre is, afelől pedig kétségünk sincs: megoldjuk a helyzetet!”

A katalán alakulat a La Ligában három forduló után hét ponttal a hetedik helyen áll, míg a Bajnokok Ligájában a már említett, Bayern München elleni csúfos 3–0-s vereséggel rajtolt.

Borítókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronald Koeman: A helyzet most olyan, amilyen
Beletörődően nyilatkozott Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetőedzője azután, hogy csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában otthon 3–0-ra kikapott a Bayern Münchentől.
Bajnokok Ligája
Éjszakai megbeszélés a Camp Nouban a nagy vereség után
Kedden este a Barcelona 3-0-ra kikapott a Bayern Münchentől a Camp Nouban, a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A súlyos vereség után a klub elnöke, Joan Laporta éjszakába nyúlóan értékelte a klub jelenlegi helyzetét néhány vezetőségi taggal.
Bajnokok Ligája