Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pochettino magyarázata Messi lecserélésére: Döntéseket kell hoznom

Pochettino magyarázata Messi lecserélésére: Döntéseket kell hoznom

m4sport.hu | Romao André
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 6. fordulójában a Paris Saint-Germain Icardi a ráadásban szerzett góljával verte 2-1-re a Lyont a Parc des Princes-ben. A mérkőzést eldöntő találatot Lionel Messi már csak a kispadról nézhette végig.

Sokak meglepetésére Maurício Pochettino, a Paris Saint-Germain vezetőedzője 1-1-nél bátor lépésre szánta el magát a Lyon ellen: a 76. percben lecserélte legnagyobb sztárját, Lionel Messit, akit Achraf Hakimi váltott. Látható volt, hogy az argentin nem örült annak, hogy honfitársa lekapta a pályáról.

A végeredmény végül igazolta az edző döntését, a PSG Messi nélkül is hozta a mérkőzést a karakteres Lyonnal szemben. A bajnokit követő sajtótájékoztatón természetesen kérdőre vonták Pochettinót, hogy miért cserélte Messit.

“Egyetlen játékos sem szeret lejönni a pályáról és természetesen mindenki tisztában van azzal, hogy Messi mekkora játékos. Öt cserelehetőségem van, azért vagyok a kispadon, hogy döntéseket hozzak. Fontos mérkőzések állnak még előttünk, meg kell óvnunk őt. A reakciója? Nem aggódom miatta” – zárta rövidre a témát a Messivel hasonlóan Rosárióból származó Pochettino.

Borítókép: Lionel Messi (EPA/IAN LANGSDON)

További tartalmak