Musorujsag
Élő Eredmények

Az Atlético Madrid ajánlatot tesz Szalai Attiláért – sajtóhír

Az Atlético Madrid ajánlatot tesz Szalai Attiláért – sajtóhír

m4sport.hu
Ismét érdeklődik a magyar válogatott védőért a spanyol bajnoki címvédő, édesapja szerint még maradnia kellene Törökországban.

Az NSO szúrta ki CNN Türk információiját, miszerint az Atletico Madrid télen szerződtetné Szalai Attilát a Fenerbahcétól. A török együttes húsz millió euróban határozta meg a védő kivásárlási árát, miután az év elején mindössze két millióért szerezte meg az Apollon Limassoltól.

Az Atletico Madrid érdeklődéséről már nyáron is lehetett hallani, a török lap információi szerint azonban télen újra versenybe szállnak az egyik legkapósabb magyar futballista játékjogáért. A hírrel kapcsolatban Szalai édesapja (aki szintén labdarúgó volt, kétszer is szerepelt a magyar válogatottban) is kifejtette véleményét: „Szerintem a fiamnak még néhány évig a Fenerbahcéban kéne maradnia. Nagyon sokat erősödött már eddig is itt, de még tovább tud fejlődni ebben a csapatban. Korai lenne a távozása.”

Szalai Attila szerződése 2025 nyaráig érvényes az isztambuli klubnál, a transfermarkt.com június elején 7 millió euróra taksálta az értékét. A 23 esztendős védő ebben a szezonban a Fener valamennyi mérkőzésén, illetve a magyar válogatott három szeptemberi vb-selejtezőjén is pályára lépett.

 

 

Borítókép: Fenerbahce

További tartalmak

Kapcsolódó hírek