Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mbappé kiakadt Neymarra: Nem passzol nekem

Mbappé kiakadt Neymarra: Nem passzol nekem

m4sport.hu | Romao André
Szombaton este a Paris Saint-Germain - Messi nélkül - 2-0-ra verte a Parc des Pricesben a Montpelliert. A párizsi csapat a hajrában biztosította be a győzelmet, amikor az elégedetlenkedő Kylian Mbappé már nemvolt pályán.

Még mindig százszázalékos a Paris Saint-Germain a francia bajnokságban. Nyolc forduló telt el a Ligue 1-ból és a párizsi csapat minden bajnokiját megnyerte, hol könnyedén, hol kisebb nehézségek árán.

Szombaton a Montpellier két vállra fektetése nem okozott különösebb gondot Neymaréknak, bár csak a hajrában sikerült bevinni a kegyelemdöfést.

Gueye góljával hamar, a 14. percben előnybe került a PSG, amely a folytatásban is rengeteg helyzetet dolgozott ki, de nem tudta értékesíteni őket. Kylian Mbappé előtt is adódtak kecsegtető szituációk, de a francia világbajnoknak nem sikerült Omlin hálóját megrezegtetni.

Talán ezért is döntött úgy Maurício Pochettino, a piros-kékek edzője, hogy lecseréli őt a 88. percben, 1-0-s állásnál. Messihez hasonlóan neki sem tetszett az argentin mester döntése, és a kispadon a percekkel korábban szintén lecserélt Idrissa Gueyének panaszkodott, de nem a trénert szidta, hanem brazil csapattársát, Neymart, aki véleménye szerint nem passzolt neki.

Más kérdés, hogy szinte közvetlenül lecserélése után Draxler révén gólt lőtt a PSG, bebiztosítva a diadalt. A német támadót nem mellesleg Neymar szolgálta ki.

Borítókép: Neymar Jr (jobbra) és Kylian Mbappé (EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON)

További tartalmak