Musorujsag
Élő Eredmények
×

Ronaldo és fehérjedús tőkehala és polipja kiverte a biztosítékot a United-játékosoknál

Ronaldo és fehérjedús tőkehala és polipja kiverte a biztosítékot a United-játékosoknál

m4sport.hu/Record | Romao André
Korábban beszámoltunk arról, hogy Cristiano Ronaldo gyakorlatilag érkezése után közvetlenül nagy hatással volt csapattársaira, nem csupán a pályán nyújtott teljesítményével, de mérhetetlenül fegyelmezett életvitelével, beleértve táplálkozásával is. A portugál klasszis nagyon figyel arra, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét juttasson a szervezetébe, de van, amit nem képes befogadni a gyomor.

Az angol The Sun számolt be arról, hogy Cristiano Ronaldo meggyőzte a Manchester United szakácsát, hogy néhány fogással dobja fel a csapat menüjét, ugyanakkor egy csapathoz közeli forrás arról beszélt, hogy a keret nagy része nem volt elragadtatva a változásoktól.

A portugál válogatott csapatkapitánya, a Manchesterbe visszatérő Ronaldo nagyon szigorú étrendet követ, nagy jelentőséget tulajdonít az ételeknek, ezért napi hat alkalommal eszik, különös hangsúlyt fektetve a fehérjebevitelre.

A csapat játékosai a közös vacsoránál arra lehettek figyelmesek, hogy teljesen új ételek kerülnek eléjük, köztük polip, és a portugálok nemzeti eledele, a tőkehal. Utóbbival még csak-csak igyekeztek megbarátkozni – nem túl nagy meggyőződéssel -, a polip viszont komoly ellenállásba ütközött.

“Ő szereti a polipot, de a csapat része még az étel közelébe sem volt hajlandó menni, pedig tudták, hogy Ronaldo választása volt” – mesélte a The Sun forrása.

Grillezett polip, portugál módra elkészítve (Forrás: e-konomista.pt)

“Ronaldo próbálta őket meggyőzni arról, hogy próbálják ki a portugál kaját, de ők igazából olyasmit reméltek, mint a sült csirke prir-pirivel (csípős szósz), így elég csalódottan vették tudomásul az új választékot. Cristiano szereti a fehérjedús ételeket, a sonkát, a tojást, az avokádót, a szakácsok pedig mindent megtesznek azért, hogy valamelyik kedvenc étele elé kerülhessen” – olvasható.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (EPA/Peter Powell)

További tartalmak