Musorujsag
Élő Eredmények
×

Csillagászati fizetést kér Haaland az érdeklődő PSG-től

Csillagászati fizetést kér Haaland az érdeklődő PSG-től

m4sport.hu/Gazzetta dello Sport | Romao André
A Paris Saint-Germain felvette a kapcsolatot Mino Raiolával, a norvég Erling Haaland ügynökével, aki már tudatta is a párizsiakkal, hogy mennyit szeretne keresni védence, amennyiben megvásárolja a Borussia Dortmundtól.

Erling Haaland az egyik legkeresettebb csatár a nagy csapatok körében. Felsorolni is hosszú, hogy hány klub szeretné soraiban tudni a Borussia Dortmund 21 éves tehetségét.

Az olasz Gazzetta dello Sport pénteken számolt be arról, hogy nem kizárt, a gólerős csatár végül Franciaországban köt ki, nem meglepő módon a Paris Saint-Germainnél. Az olasz lapnál úgy tudják, hogy Mino Raiola már túl van első tárgyalásán a PSG sportigazgatójával, Leonardóval, amelyen tudatta, hogy a játékos évi 50 millió eurós fizetésért váltana klubot.

Haaland 2019-ben igazolt a Dortmundhoz az osztrák Salzburgtól, ahol Szoboszlai Dominik csapattársa volt. Az elmúlt szezonban ontotta a gólokat a sárga-feketéknél, annyi gólt szerzett, ahány mérkőzésen szerepelt, 41-et. A futó szezonban sem állt le, 8 meccsen 11-szer terhelte meg az ellenfelek hálóját.

Európai sajtóinformációk szerint a norvégot úgy 75 millió euróért lehetne megvásárolni.

Borítókép: Erling Haaland (EPA/Friedemann Vogel)

További tartalmak