Musorujsag
Élő Eredmények

És most képzeljük el Pepét, amint éppen félénk...

És most képzeljük el Pepét, amint éppen félénk...

m4sport.hu/As
A ma már 38 éves, 121-szeres portugál válogatott Pepe 2007-ben igazolt a Portótól a Real Madridhoz. Az ekkor már a királyiak játékosa, az aranylabdás belsővédő, Fabio Cannavaro egy AS-nek adott interjúban beszélt első élményeiről a luzitánok kőkemény hátvédjével.

„Emlékszem, magázott engem és mindig úgy hívott: Cannavaro. Egyszer mérgesen, komoly arccal mondtam neki: »A fene egye meg, a nevem Fabio«. Közben mellettem Marcelo dőlt a nevetéstől” – emlékezett vissza 2006 Aranylabdása, a 136-szoros olasz válogatott legenda.

Nemrég a portugál Expressóban emlékezett vissza ugyanerre az esetre Pepe.

„A Real Madridban az első szezonomban gyakorlatilag nem beszéltem. Csak edzettem és megfigyeltem. Egy nap repülőn ültünk és Cannavaro közvetlenül előttem ült, egy magazint olvasott. Amikor befejezte, összeszedtem minden bátorságomat és megkérdeztem: »Cannavaro, megkaphatom a magazint?«. Ő hátrasandított és csak ennyit mondott: »A nevem Fabio«, majd hátat fordított nekem. Köpni-nyelni nem tudtam” – szól a történet a másik főszereplő szemszögéből.

Borítókép: Budapest, 2021. június 15. Sallai Roland (j) és Szalai Ádám (k), valamint a portugál Pepe a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak