Musorujsag
Élő Eredmények

Pogba hosszabbítana az MU-val, a PL történetének egyik legjobban fizetett játékosa lenne

Pogba hosszabbítana az MU-val, a PL történetének egyik legjobban fizetett játékosa lenne

m4sport.hu
Francia sajtóértesülések szerint meghosszabbítaná a szerződését a Manchester United labdarúgócsapatával Paul Pogba.

 

Az elmúlt két évben rendre felröppent a pletyka, miszerint a világbajnok francia középpályás boldogtalan Angliában, s az a vágya, hogy a Real Madridhoz igazoljon – netán visszatérjen a Juventushoz – most azonban úgy tűnik, hogy Paul Pogba mégis maradhat Manchesterben. A L’Équipe csütörtökön arról számolt be, hogy Pogba nagyon elégedett a klub nyári átigazolásaival, elég versenyképesnek tartja az MU-t, és immár úgy gondolkodik, hogy szívesen meghosszabbítaná a 2022 nyarán lejáró megállapodását.

A L’Équipe ennek kapcsán megjegyzi, hogy a manchesteri alakulatnak ettől függetlenül nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja tartani Pogbát, a játékos (és ügynöke, Mino Raiola) ugyanis a hírek szerint brutális fizetést szeretne kapni – a hírek szerint ez az összeg évi 20 millió euró, ami heti 417 ezer fontos bért jelent. Ez óriási emelést jelentene Pogba mostani fizetéséhez képest, a játékos jelenleg heti 290 ezer fontot keres – amennyiben a Manchester United teljesítené Pogba igényeit, úgy a 28 éves középpályás minden idők egyik legjobban fizetett Premier League-játékosává válna.

Pogba nagyszerűen kezdte a 2021–2022-es szezont, hét bajnokin hét gólpasszt osztott ki. Értékét a transfermarkt.de piaci portál 60 millió euróra becsüli.

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak