Musorujsag
Élő Eredmények

Sergio Ramos készen áll, hogy bemutatkozzon a PSG-ben

Sergio Ramos készen áll, hogy bemutatkozzon a PSG-ben

m4sport.hu/Le Parisien | Szerző: Romao André
Alaposan megerősítette keretét a Paris Saint-Germain a nyári átigazolási időszakban. Egyértelműen Lionel Messi érkezése robbant a legnagyobbat, de a Real Madrid csapatkapitányának, vezérének igazolása is hangzatos volt. Probléma a párizsiak számára, hogy eddig sérülése miatt egyetlen perces sem játszhatott Sergio Ramos. A La Parisien információi szerint a védő már túl van a nehézségeken és Pochettino rendelkezésére áll.

A PSG egyik nyári szerzeménye, a spanyol Sergio Ramos eddig nem mutatkozhatott be a piros-kékeknél, de most már olyan fizikai állapotban van a 35 éves belsővédő, hogy pénteken, az Angers elleni bajnokin akár be is mutatkozhat, amennyiben Maurício Pochettino, a csapat argentin edzője megadja neki a lehetőséget.

Azért is valószínűsíthető, hogy a rutinos spanyol megkapja az esélyt a bemutatkozásra, mert több játékos Dél-Amerikából tér vissza válogatottjából, például Neymar, Messi, Paredes vagy Di Maria, illetve posztriválisa, a brazil Marquinhos is.

Ugyanakkor óvatosan kell kezelnie Pochettinónak a pénteki Ligue 1-mérkőzést, hiszen az Angers kitűnően kezdte a bajnokságot és a negyedik helyen áll úgy, hogy kilenc fordulót követően csak egyszer kapott ki, ezért nem árt átgondolni, hogy kit, hány játékost pihentet a párizsiak mestere.

Ettől függetlenül nem kizárt, hogy Ramos pályára léphet, még ha csereként is, hiszen szüksége van a játékpercekre. A 180-szoros spanyol válogatott hátvéd legutóbb május 5-én játszott tétmérkőzést, még a Real Madrid színeiben a Chelsea ellen.

Borítókép: Sergio Ramos (Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson)

További tartalmak