Musorujsag
Élő Eredmények

Újra késlelteti Ramos bemutatkozását a PSG

Újra késlelteti Ramos bemutatkozását a PSG

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Kedden a Le Parisienre hivatkozva számoltunk be arról, hogy várhatóan pénteken mutatkozik be Sergio Ramos a Paris Saint-Germain színeiben, az Angers elleni Ligue 1-mérkőzésen. Egy nappal később ugyanaz a párizsi lap írja, hogy a 180-szoros spanyol válogatott védő pénteken biztos nem lesz Maurício Pochettino opciói között.

A Le Parisien szerdán már azt írta, hogy Sergio Ramos külön, átmozgató edzést végzett, nem csatlakozott a csapat többi tagjához a délelőtti foglalkozáson.

Mindez azt is maga után vonja, hogy egyelőre az Angers elleni bajnokit is kihagyja, ahogyan azt is biztosra lehet venni, hogy kedden az RB Leipzig támadóit is megkíméli hiányzása miatt a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Ramost július elején szerződtette a PSG, azóta is sérüléséből igyekszik felépülni.

Borítókép: Sergio Ramos a Parc des Princes lelátóján (Fotó: EPA/YOAN VALAT)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Herrera: Mbappé elmondta nekem, hogy marad
Ander Herrera az szezon eddigi legkellemesebb meglepetése a Paris Saint-Germain csapatában. A spanyol középpályás eddig hét mérkőzésen lépett pályára, négy gólt szerzett és két alkalommal szolgálta ki társait. Ezidáig leginkább peremembere volt a párizsi csapatnak - nem kizárt, hogy a jövőben is kevesebb szerepet kap - mindenesetre remekül használta ki, hogy többen is sérültek, így az edző, Maurício Pochettino megadta neki a lehetőséget. Élt vele.
Külföldi futball
280 millió euró a PSG keretének éves fizetése
Erre a szezonra álomcsapatot állított össze a Paris Saint-Germain vezetősége. Igazi nagyágyúkat szerződtetett a nyár folyamán, többségüket ingyen, köztük Sergio Ramost, Gianluigi Donnarummát, Georginio Wijnaldumot, kedden pedig a világ talán legjobbját, Lionel Messit. Ugyanakkor a nagy sztárok - ha a megszerzésük nem is került pénzbe - nagy gázsival járnak. Döbbenetesen naggyal!
Külföldi futball