Musorujsag
Élő Eredmények
×

Allegri, a "livornói Playboy", aki csak a Juventushoz hű

Allegri, a "livornói Playboy", aki csak a Juventushoz hű

m4sport.hu | Romao André
Olaszországban újra a címlapokra került a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri, aki elhagyta élete társát egy másik nőért.

Massimiliano Allegri legfrissebb nőügye téma az olasz sajtóban, amely már csak “playboyként” emlegeti a Juventus vezetőedzőjét, akinek igencsak zavaros a szerelmi élete.

Egy olasz magazin, a Chi számolt be arról, hogy az 54 éves edző elvált Ambra Angiolinitől, miután a férfi félrelépett. Már négy éve tartott kapcsolatuk, amikor a nő úgy döntött, hogy Bresciából Milánóba költözik, hogy közelebb legyen szerelméhez, aki viszont nem nagyon erőltette a találkozásokat, folyamatosan kifogásokat talált, később derült ki, hogy akkor már egy másik hölgy boldogította a Juventus edzőjét.

Az eset hallatán a calciomercato.com azt írta, hogy a jelek szerint Allegri csak a Vecchia Signorához hű, hiszen a klubhoz kétéves szünet után vissza akart térni, pedig 2019 nyarán a vezetőség nem igényelte munkáját.

Ugyanitt olvasható, hogy az edző nőcsábász hírneve egészen ifjúkoráig nyúlik vissza. Amikor még a Cagliari labdarúgója volt, a menyasszonyának az oltárnál adta ki az útját, nem sokkal később, 1994-ben egy másik nőt vett el, Gloriát, akitől egy lánya van, Valentina.

Négyévnyi házasság után a szakember megismerkedett Claudiával, akivel össze is kötötte az életét. Nyolc évet voltak együtt, ebből a kapcsolatból született fia, Giorgio.

Massimiliano Allegri (Forrás: Allegri – Instagram)

Amikor második gyereküket várták, Allegri lelépett, mert megismerkedett a nála 19 évvel fiatalabb, Olaszországban Playboy-nyusziként ismert Gloriával. Heves kapcsolat, amelynek csak lángja volt nagy, tartama már kevésbé, 24 hónap után szétváltak útjaik.

Elérkeztünk Ambrához, aki – mint már említettük – hiába kereste Allegri társaságát, hiszen ő már egy másik, az olasz sajtó számára eddig ismeretlen nő karjaiban találta meg azt amire vágyik. Ahogyan hazájában írják: “A livornói Playboy szerelmi életéről szóló könyv újabb fejezete”.

Borítókép: Federico Chiesa és Massimiliano Allegri (Fotó: EPA/ALESSANDRO DI MARCO)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Ronaldo-hatás: jó-e, ha Cristiano Ronaldo a csapattársad? (szavazás)
Azt talán senki nem vitatja, hogy a portugál Cristiano Ronaldo a labdarúgás történetének egyik legnagyobb egyénisége. Sokan vallják, hogy a valaha volt legjobb is. Többen viszont vitatják ezt, akik szerint Lionel Messi a legnagyobb király. A nagy öregek meg ilyenkor a múltba révedve feldobnak más neveket: Maradona, Pelé, Di Stéfano, mi magyarok szívesen hisszük, hogy Puskás Ferenc a legnagyobb... Az viszont vitathatatlan, hogy a 36 éves luzitán sokaknak mutatott utat, igazi példakép, aki tán milliókat késztetett arra, hogy a labdarúgást válasszák sportáguknak.
Külföldi bajnokságok