Musorujsag
Élő Eredmények

Már az aláírás is megvan, Contét hamarosan bejelenti a Tottenham

Már az aláírás is megvan, Contét hamarosan bejelenti a Tottenham

m4sport.hu | Szerző: H. K.
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Tottenham labdarúgócsapata hamarosan bejelentheti Antonio Conte érkezését.

Antonio Conte hétfőn utazott Londonba, hogy megegyezzen a Tottenham Hotspur vezetőivel. Fabrizio Romano még este megerősítette: a szóbeli megegyezés meg volt a felek között, és 2023 nyaráig ír alá az olasz szakember. Az olasz transzferguru kedden már az aláírás tényét tweetelte, Contét pedig a keddi nap folyamán hivatalosan is bejelentheti a Spurs.

Conte egyébként már a nyáron is tárgyalt a Tottenhammel, ám akkor hosszas egyeztetés után végül nem sikerült megegyezniük a feleknek. A londoni alakulat élére Nuno Espírito Santo érkezett, ám a portugál trénert hétfő délelőtt menesztette a Spurs, miután a csapat tíz forduló után mindössze a kilencedik a Premier League-ben.

Contéval kapcsolatban érdekesség, hogy a menedzsert az elmúlt napokban a Manchester Uniteddel boronálták össze, úgy tűnik azonban, hogy a szakember nem várja meg, hogy a „vörös ördögök” vezetősége elküldje Ole Gunnar Solskjaert, akinek csapata a hétvégén épp a Tottenhamet győzte le – ezzel pedig tulajdonképpen kirúgatta Nuno Espírito Santót.

Borítókép: MTI/EPA/Getty/Lars Baron

További tartalmak