Musorujsag
Élő Eredmények

Egy topklub még vevő lenne az önmaga árnyékaként kóválygó Hazard-ra

Egy topklub még vevő lenne az önmaga árnyékaként kóválygó Hazard-ra

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a Juventus már a télen szerződtetné a Real Madridnál küszködő támadót.

A katalán El Nacional úgy tudja, a torinói klub kölcsönbe már januárban leigazolná a belga szélsőt, aki az érkezése óta eltelt két szezonban finoman szólva sem váltotta meg a világot Madridban – foyamatos sérülései és az ebből, valamint az életmódjából fakadó túlsúly, plusz a mindezeket tetéző mentalitásbeli hiányosságai miatt (állítólag iszonyatosan lusta, nem szeret edzeni) meg sem közelítette azt a formáját, amit a Chelsea-ben mutatott.

A hírek szerint Hazard is szívesen menne a Juventusba, hogy újra felépítse magát, lévén az új vezetőedzőt, Carlo Ancelottit sem nyűgözte le – az olasz tréner a szezon elején négyszer kezdőként küldte pályára, azóta viszont Vinícius Júniornak szavaz bizalmat és látva a brazil formáját, ez egyhamar nem valószínű, hogy megváltozik.

Ancelotti már nyilatkozta is, nem gördít akadályt Hazard távozása elé, és így van ezzel Florentino Pérez klubelnök is, aki már a nyáron megvált volna a horribilis fizetésű kolonctól.

A belga futballista számára azért is lehet jó választás a Juventus, mert ahogy ő a Realban, úgy a torinóiak az olasz bajnokságban nyüglődnek – 12 forduló után csak 8-kok a tabellán, támadójátékuk pedig hagy némi kívánnivalót maga után, a csapat 16 szerzett gólja a 7. legkevesebb a ligában -, emelett pedig az sem elhanyagolható, hogy Hazard-nak nincs sok lehetsőége, ha topcsapatban szeretne játszani, ugyanis hiába ajánlották fel a Bayern Münchennek, a Manchester Unitednek, a Paris Saint-Germainnek és az újgazdag Newcastle-nek, mindegyik klub visszautasította a szolgálatait.

Borítókép: EPA/Kiko Huesca

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: edzője svájci sapkájában táncolt gólja után a kölni csatár – üvöltve küldte őt vissza a pályára a tréner
Anthony Modeste duplájával mentett pontot hazai pályán a Köln a Bundesliga 11. fordulójában az Union Berlin ellen. A 33 éves francia csatár azonban főképp nem góljaival, hanem gólörömével került a hírekbe: ugyanis az ünneplés hevében levette edzője, Steffen Baumgart svájci sapkáját, aki kicsit másképp reagált, mint arra Modeste számított – ugyanis üvöltve küldte őt vissza a pályára.
Külföldi futball