Musorujsag
Élő Eredmények

60-70 millió euró Szoboszlai kivásárlási ára – sajtóhír

60-70 millió euró Szoboszlai kivásárlási ára – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóértesülés szerint az RB Leipzig hét játékosa, köztük Szoboszlai Dominik szerződésében is kivásárlási árat szabott meg.

A Sport Bild úgy tudja, hogy mivel a lipcsei csapatból több játékos iránt is érdeklődés várható más klubok részéről, több játékos szerződtetésekor vagy szerződéshosszabbításakor is kivásárlási árat határoztak meg, a januárban 22 millió euróért szerződtetett Szoboszlaié a hírek szerint 60-70 millió euró közötti összeg.

A lap szerint Lukas Klostermann, Konrad Laimer, Amadou Haidara, Tyler Adams és Brian Brobbey szerződésében 40 milliós kivásárlási ár szerepel, míg Angelino esetében 50 millió euró az összeg.

A Sport Bild hozzáteszi, hogy a Leipzig legkeresettebb játékosa jelenleg Christopher Nkunku, aki iránt korábbi klubja, a Paris Saint-Germain mellett állítólag a Real Madrid, a Juventus és a Manchester City is érdeklődik. A 24 éves francia támadó 2024-ig szóló szerződésében ugyanakkor nem szerepel kivásárlási záradék, így komoly érdeklődés esetén meg kellene alkudnia a kluboknak.

Borítókép: Lipcse, 2021. november 4. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa ünnepel, miután büntetőből lőtt gólt a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott RB Leipzig - Paris Saint-Germain mérkőzésen Lipcsében 2021. november 3-án. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult. MTI/EPA/Filip Singer

További tartalmak