Musorujsag
Élő Eredmények

Gulácsi szombaton már védhet, Szoboszlai játéka kérdéses

Gulácsi szombaton már védhet, Szoboszlai játéka kérdéses

m4sport.hu
Német sajtóértesülések szerint a hasizomsérüléséből felépült Gulácsi Péter minden bizonnyal pályára léphet a Leipzig színeiben a szombati, Hoffenheim elleni bajnoki mérkőzésen, Szoboszlai Dominik szereplése ugyanakkor erősen kérdéses.

Gulácsi nem csatlakozott a San Marino és Lengyelország ellen készülő magyar válogatotthoz, inkább Lipcsében maradt, hogy helyrejöjjön hasizomsérülése, amely miatt az utóbbi hetekben már csak fájdalomcsillapítókkal tudott védeni. A Bild beszámolója szerint kedden újra a csapattal edzett, így valószínűleg játszhat szombaton.

A Leipzig másik magyar válogatott játékosa, Szoboszlai Dominik az utolsó pillanatban dőlt ki a lengyelek elleni keretből, mivel a vasárnapi edzésen izomfájdalmat érzett a combjában és visszatér klubjához. Vele kapcsolatban a Bild úgy fogalmazott, hogy bizonytalan a szombati szereplése.

A szintén a lipcsei csapatban játszó Willi Orbán szintén sérülés miatt hagyta ki a magyar válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjét, az ő visszatérésének időpontjáról egyelőre nincs hír.

A 10. helyezett Hoffenheim és az ötödik Leipzig találkozója szombaton 15:30-kor kezdődik.

Borítókép: Gulácsi Péter (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

További tartalmak