Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: sokba került Mourinhónak, hogy tartotta a szavát - tinicsatára táncraperdült örömében

Videó: sokba került Mourinhónak, hogy tartotta a szavát - tinicsatára táncraperdült örömében

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Roma vezetőedzője egy cipőboltban kedzte a hétfőt, ahonnan mérgdrága lábbelivel távozott.

Az AS Roma vasárnap a Genoa otthonában játszott bajnokit, melyet 2–0-ra nyertek, a találkozón pedig duplázott a csapat 18 éves csatára, Felix Afena-Gyan, ami 800 eurójába (nagyjából 300 ezer forint) került José Mourinho vezetőedzőnek.

„Megígértem neki, ha betalál, azt a drága cipőt veszem meg neki, amelyiket csak szeretné. A gólja után odaszaladt hozzám és jelezte, el ne feledjem, mit ígértem! Szóval hétfőn az első dolgom lesz megvenni neki a vágyott cipőt.”

Így is tett, az ajándék átadásáról pedig felvétel is készült, melyen jól látszik, hogy Afena-Gyan picit zavarban van, de a végén azért engedett az unszolásnak és táncolt kicsit az új csukában.


A ghánai támadónak ezek voltak az első találatai a Roma felnőttcsapatában, melyben eddig három bajnokin kapott lehetőséget.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ibrahimovic az Azpilicueta-afférról: Szándékosan csináltam. Nem volt szép, de újra megtenném
A Milan svéd sztárja, Zlatan Ibrahimovic a The Guardiannak adott hosszabb interjút, amelyben elmondta, hogy mi a titka annak, hogy túl a negyvenen is képes a legmagasabb szinten tejesíteni, miért akarja folytatni a labdarúgást, ameddig csak bírja. Emellett arról is őszintén beszélt, hogy a spanyolok elleni vb-selejtezőn miért könyökölte le brutálisan Azpilicuetát.
Külföldi futball