Musorujsag
Élő Eredmények

Dembélé és a (rossz)szokás hatalma: ezúttal a Barca vacsorájáról késett

Dembélé és a (rossz)szokás hatalma: ezúttal a Barca vacsorájáról késett

m4sport.hu | Szerző: Romao André
A francia Ousmane Dembélé mindent megtesz, hogy kihúzza a gyufát Xavinál, és veszélyeztesse eddig biztosnak tűnő pozícióját a Barcelonában.

Olybá tűnik, hogy Ousmané Dembélé rossz kapcsolatot ápol az órákkal (ébresztőkkel) és a pontossággal. Arról már korábban beszámoltunk, hogy ő volt az első, akit a november elején kinevezett Xavi Hernández szabályai utolértek, miután elkésett egy edzésről büntetést kellett befizetnie.

Szerdán este a Barca közös vacsoráján kellett volna időben megjelennie, a technikai csapat által megszervezett vacsorája, de a francia újra késett – nem is keveset -, így újra belenyúlhat a pénztárcájába.

A katalán Sport beszámolója szerint az első érkező Pedri volt – aki a számlát állta, a technikai stáb előtt tisztelegve – Dembélé 21:05-kor érkezett meg az eseményre, bőven az összes csapattársa után, beleértve Kun Agüerót is, aki szívproblémái miatt a maródiak listáján szerepel, az sem kizárt, hogy már nem látjuk többet a pályán.

Ennél viszont sokkal kellemetlenebb kérdés, hogy meddig tart Xavi türelme, aki nem sokkal érkezése után nyilvánította ki, hogy mindenképpen hosszabbítani kellene a szélsővel, akinek kulcsszerepet szánna.

Borítókép: Ousmane Dembele (Fotó: EPA/Alberto Estevez)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A La Masia köszöni, jól van – de sokba kerülhet, hogy Xavinak mása sincs
Első vezetőedzőként megvívott Bajnokok Ligája-találkozóján a Benfica elleni gól nélküli döntetlennel még továbbjutásra áll csoportjában, de nehéz helyzetbe került a Barcelona, ugyanakkor tudható volt, hogy Xavi Hernández reformja rövid távon korlátok közé szorul, hiszen jelenleg csak a saját bázisra támaszkodhat a problémák kezelésekor.
Külföldi futball