Musorujsag
Élő Eredmények

Mbappé: Bevallom, csalódott voltam, hogy nem mehettem a Real Madridba

Mbappé: Bevallom, csalódott voltam, hogy nem mehettem a Real Madridba

m4sport.hu | Szerző: Romao André
A Paris Saint-Germain világbajnok támadója, Kylian Mbappé az Amazon Prime Videónak adott interjút, amelyben nem tagadta, hogy rosszul érintette, amikor a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban el kellett fogadnia, nem a Real Madridban folytatja pályafutását.

A Real Madrid mindent megtett a nyár folyamán, hogy megvásárolja a PSG-től a 22 éves francia Kylian Mbappét, de a párizsi csapat vezetősége makacsul ragaszkodott játékosához, még egy 200 millió eurós ajánlatot is visszautasított. Mbappé hónapokkal az események után őszintén vallott arról, hogy mennyire fájt neki a szempontjából elszalasztott lehetőség.

„Igen, bevallom, hogy abban az időszakban nagyon csalódott voltam amiatt, hogy nem távozhattam. Az igazság viszont az, hogy azért nem egy harmadosztályú csapatban kell fociznom. Egy olyan csapatban vagyok, amelyik meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. Párizsi vagyok, a családom is itt van velem, jól érzem magam. Ezt mindig is vallottam, ahogyan azt is, hogy más bajnokságokat is szeretnék kipróbálni” – mondta a PSG szélvészgyors szélsője.

Azzal, hogy maradt a párizsi csapatban, összeállhatott a korábban félelmetesnek titulált Messi-Neymar-Mbappé támadótrió, amely eddig nem hozta azt, amit korábban sokan elképzeltek. Mbappé erről is elmondta a véleményét.

„Amikor Neymarral és Messivel játszol, nem állíthatod magadról, hogy a csapat csillaga vagy. Azt azért mondhatom, hogy eddig jó szezont futok. A cél az, hogy mi hárman a lehető legjobban megértsük egymást a pályán, lehetőség szerint nagyon gyorsan”– mondta a PSG világbajnok támadója.

Borítókép: Kylian Mbappe (balra) (Fotó: EPA/Ian Langsdon)

További tartalmak