Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szalah nem igazán érti, miért nem hosszabbított még vele a Liverpool

Szalah nem igazán érti, miért nem hosszabbított még vele a Liverpool

m4sport.hu | Romao André
A Liverpoolnál újra napirendi téma lett egyiptomi csatárának, Mohamed Szalahnak a szerződéshosszabbítása. A 29 éves támadónak 2023 nyaráig él a szerződése a Vörösökkel, és az MBC Masr TV-nek adott nyilatkozatában értetlenségét fejezte ki, hogy eddig miért nem sikerült a hosszabbítás, hiszen már korábban is kijelentette, hogy ő szívesen maradna a klubnál, ahogyan vele is elégedettek a vezetők.

“Többször is elmondtam már, ha rajtam múlik, szeretném megújítani a szerződésemet, a Liverpoolban akarom folytatni pályafutásomat. A végső döntés viszont a vezetőségen múlik, nekik kell megoldani ezt az ügyet. Részemről semmi akadálya ennek, csak meg kell állapodni az új szerződésem részleteiről. Én várok” – jelentette ki Szalah, aki még azt is hozzátette, hogy a pénz sem lehet probléma a megegyezésnél.

“Az én döntésemet nem elsősorban a pénz befolyásolja. Léteznek más fontos dolgok is, mint például a csapat és az edző ambíciói, milyen játékosokkal tervez erősíteni a klub, ezek sokkal fontosabb kérdések” – mondta a Pool egyiptomi gólvágója.

Borítókép: Mohamed Szalah (Fotó: EPA/VICKIE FLORES)

További tartalmak