Musorujsag
Élő Eredmények

Casemiro: Mbappé és Vinícius Jr. nagyon is játszhatnának együtt

Casemiro: Mbappé és Vinícius Jr. nagyon is játszhatnának együtt

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Az elmúlt nyári átigazolási átigazolási időszak végéhez közeledve szinte napi téma volt, hogy a francia Kylian Mbappé elhagyja-e a Paris Saint-Germaint a Real Madrid kedvéért, vagy marad a párizsiaknál, hogy egyik tagja legyen a bombaerős Messi-Neymar-Mbappé támadótriónak. Végül a francia klub katari tulajdonosa nem engedte el a világbajnok szélsőt, aki a napokban arról nyilatkozott, hogy a döntés nagyon elszomorította, de elfogadta.

A Real Madrid 29 éves brazil középpályása, Casemiro hétfőn a spanyol Diário Sportnak arról beszélt, hogy Mbappé és fiatal honfitársa, egyben csapattársa a királyiaknál, Vinícius Júnior tökéletesen kiegészíthetné egymást a Carlo Ancelotti irányította csapatban.

„Mbappé a világ egyik legjobbja, így bárkivel képes jól játszani. Hihetetlen, hogy mire képes játék közben, egy eltökélt futballista, pont, mint Vinícius. Természetes, hogy simán játszhatnának együtt” – reagált a felvetésre, hogy mit szólna, ha a 22 éves francia támadó a Real Madridba szerződne a szezon vége után.

Casemiro 21 éves válogatott- és csapattársát is a végletekig dicsérte, akit szinte kicseréltek a nyáron szerződtetett olasz edző, Carlo Ancelotti kezei alatt.

„Az a különbség a tavalyi és a mostani (Vinícius) között, hogy most minden meccsen képes meghatározó szerepet betölteni, még akkor is, amikor éppen rosszul teljesít” – mondta a brazil középpályás.

Borítókép: Kylian Mbappé és Vinícius Júnior. (m4sport.hu)

További tartalmak