Musorujsag
Élő Eredmények
×

Marco Rossi: Úgy tűnik, a Chelsea megállapodott Szalai Attilával

m4sport.hu | Dezső Márkó
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint a sajtóhírek arra utalnak, a török Fenerbahcét erősítő Szalai Attila a Premier League-ben szereplő Chelsea játékosa lesz.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az olasz szakember a calciomercato.com újságírójának kérdésére megnevezett egy magyar játékost, aki szerinte illene a Serie A-ba.

„Nehéz egyetlen futballistát mondanom, de a Fenerbahce játékosát, Szalai Attilát nagyon jónak látom. Néhány spanyol klub is figyeli, de a sajtóhírekből úgy tűnik, a Chelsea már megállapodott a szerződtetéséről.”

A Serie A küzdelmeit természetesen figyelemmel kíséri.

„Követem az olasz futballt, különösen a Torinót, a Juventust és a Sampdoriát. Több jó edző is van a bajnokságban, kiélezett a verseny. Az Atalantát nagy favoritnak látom, jól játszanak az elmúlt öt évben, mindig elérték a csúcsot a szezon második felében” – idézte a mestert a Football Italia.

Marco Rossit egyébként díjazták hazájában, az Olasz Sportújságírók Szövetsége Piemont régió legjobb edzőjének választotta 2021-ben.

Nagyon szépen köszönöm a díjat! Az év edzője! Köszönöm USSI!” – írta az elismerés átvétele után Facebook-oldalán a szövetségi kapitány.

További tartalmak