Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Stöger: Mindenki átérzi, hogy a Leverkusen elleni egy nagyon fontos mérkőzés

Stöger: Mindenki átérzi, hogy a Leverkusen elleni egy nagyon fontos mérkőzés

MTI
Peter Stöger, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője hasonló összecsapásra számít csütörtökön a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga csoportkörének zárásakor, mint amilyen az idegenbeli összecsapás volt.

 

„Semmiképpen sem kell külön motiválni a játékosokat, mert mindenki átérzi, hogy ez egy nagyon fontos mérkőzés, mivel ez az utolsó esély pontot szerezni a csoportban” – jelentette ki az MTI érdeklődésére szerdai sajtótájékoztatóján az osztrák szakember, aki hozzátette, rendkívül nehéz négyesben szerepelt az együttese, amely ezért nem tudott pontot rabolni egyik riválisától sem.

Stöger kifejtette, senki nem tudja, milyen összeállításban lép pályára a német gárda annak fényében, hogy már biztosan a kvartett élén végez, de azt kiemelte, hogy jól ismeri a vendégek keretét, ezért tisztában van azzal, a legjobb és a második soruk is elképesztően erős.

Az ellenfél játékfelfogásában viszont nem lesz változás, így hasonló találkozóra van kilátás, mint Leverkusenben volt” – zárta szavait a magyar bajnok trénere.

A játékosok részéről Miha Blazic arról beszélt, hogy a Bundesliga harmadik helyezettje az egyik legerősebb csapat, amely ellen játszott pályafutása során, megfogalmazása szerint Bajnokok Ligája-erősségű gárda.

„Csak akkor lesz esélyünk, ha sikerül csapatként védekezni. Persze fontos lesz az egyéni párharcok megnyerése is” – mondta a 28 éves szlovén védő.

A Groupama Arénában csütörtökön 21 órakor kezdődő találkozónak nem lesz tétje a presztízsen kívül, mivel a németek már megnyerték a csoportot, így nyolcaddöntőbe jutottak, míg a magyarok biztosan a negyedik helyen végezve búcsúznak. Az összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak