Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp fontolgatja, hogy négy játékosát átadólistára teszi

Klopp fontolgatja, hogy négy játékosát átadólistára teszi

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Jürgen Klopp, az angol Liverpool menedzsere változásokat tervez a téli átigazolási időszakban, amelyek négy játékost érinthetnek.

Az angol Express információi szerint Jürgen Klopp azt tervezi, hogy négy nélkülözhető játékosát piacra dobja a téli átigazolási időszakban.

Az egyik a középpályás Alex Oxlade- Chamberlain, aki csak elvétve kap lehetőséget a német edzőtől. Mellette a belső védő Nathaniel Phillips lehet távozó, aki az elmúlt szezonban többet léphetett pályára, de csak azért, mert a csapat védelmét sérülések sújtották.

Ugyancsak átadólistára kerülhet Divock Origi, aki Mohamed Szalah, Roberto Firmino, Sadio Mané és Diogo Jota árnyékéban nem nagyon tud labdába rúgni, bár azt nem lehet elfelejteni, hogy januárban a felsoroltak közül kettőre – Mané és Szalah – nem számíthat januárban, hiszen az Afrikai Nemzetek Kupáján fognak szerepelni.

Szoboszlai Dominik korábbi csapattársa a Salzburgban, Takumi Minamino is kikerülhet a Liverpool keretéből. Ő is inkább peremember, nem sikerült meggyőznie a német edzőt arról, hogy helye lenne a csapatban.

Borítókép: Jürgen Klopp (Fotó: EPA/VICKIE FLORES)

További tartalmak