Musorujsag
Élő Eredmények

A Juve húzása felbosszantotta Dybalát, aki ezek után távozna a klubtól - sajtóhír

A Juve húzása felbosszantotta Dybalát, aki ezek után távozna a klubtól - sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a Juventus egy már kész megállapodást írt felül, a klub labdarúgója, Paulo Dybala pedig ezek után ajtót nyit a kérőknek.

Az olasz átigazolási ügyekben mértékadónak tartott Gianluca Di Marzio szerint a Juventus nemrég elhalasztotta Dybala szerződéshosszabbításának véglegesítését – megbízható sajtóhírek szerint a felek előzetesen megállapodtak, hogy 2025-ig hosszabbítanak – , hogy átdolgozzák a megállapodást, amely csökkentett fix fizetést tartalmazna megnövelt bónuszokkal.

A TyC Sports újságírója, César Luis Merlo pedig arról számolt be, hogy a torinói klub húzása felbosszantotta az argentin támadót, akinek ezek után esze ágában sincs meghosszabbítani 2022 nyarán lejáró kontraktusát és hajlandó más klubokkal tárgyalni egy esetleges váltásról.


Massimiliano Allegri vezetőedző számolna Dybalával, az Inter ellen elvesztett Szuperkupa-döntő után így nyilatkozott róla Fabrizio Romano átigazolási gurunak: „Elégedett vagyok Dybalával. A szerződésével a klub foglalkozik, nem én”.

A klub, amelynek igazgatója, Maurizio Arrivabene az újságíróknak korábban azt mondta, Dybalának „ki kell érdemelnie a helyét”, majd szerdán hozzátette, „éreznie kell a tízes mez súlyát” a Juventusnál.

 

 

Borítókép: epa09624730 Juventus' Paulo Dybala celebrates after scoring the 2-0 lead during the Italian Serie A soccer match between Juventus FC and Genoa FC in Turin, Italy, 05 December 2021. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo szerint az irány jó, de Rangnicknak időre van szüksége
Cristiano Ronaldo, a Manchester United labdarúgócsapatának ötszörös aranylabdás támadója szerint Ralf Rangnick vezetőedzőnek időre van még szüksége elképzeléseinek megvalósításához és a csapat teljesítményének javításához.
Külföldi futball
Pogba nyáron a PSG-be igazolhat
A francia Paul Pogbának június 30-án jár le a szerződése a Manchester Uniteddel, így bármilyen klubbal tárgyalhat és szabadon dönthet arról, hol folytatja pályafutását. A párizsi L'Équipe szerdán arról számolt be, hogy a 89-szeres francia válogatott középpályás hazatérhet és nyáron a Paris Saint-Germain csapatához igazolhat.
Külföldi futball
Sürgősségi beavatkozáson esett át Haaland ügynöke
Egy milánói kórházban sürgősségi beavatkozást hajtottak végre az 54 éves olasz Mino Raiolán, aki olyan világsztárokkal foglalkozik, mint Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Zlatan Ibrahimovic vagy Paul Pogba.
Külföldi futball
James Rodríguez menthette meg Coulibaly életét
A katari Al-Wakra labdarúgócsapatának orvos biztos abban, hogy a 32 éves Ousmané Coulibaly a kolumbiai James Rodrídueznek köszönheti az életét, mivel gyorsan és szakszerűen lépett fel, amikor az ellenfél játékosa összeesett a pályán.
Külföldi futball