Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Dortmund sürgette Haalandot, aki így már most kész dönteni a jövőjéről

A Dortmund sürgette Haalandot, aki így már most kész dönteni a jövőjéről

m4sport.hu | Pollák Márton
A Borussia Dortmund mielőbb tisztán szeretne látni, a következő szezonban számolhat-e a csatárral, aki viszont inkább csak a futballra koncentrálna.

„A klub nyomást gyakorol rám, hogy most döntsek a következő szezonról, de én csak futballozni szerettem volna. Nem kívántam januárban dönteni a jövőmről, de így…, igen, a dolgok most kezdődnek” – nyilatkozta a többi közt a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City és a Manchester United által is óhajtott Erling Haaland a korábbi norvég válogatott Jan Aage Fjörtoftnak, aki közeli barátja a családnak.

A 21 éves játékos szavaira a Dortmund ügyvezető igazgatója, Hans-Joachim Watzke így felelt: „Nincs baj Erlinggel. Ő egy fiatal és spotnán srác, de neki is meg kell értenie, nem várhatunk a döntésére május végéig.”

Borítókép: epa09648846 Erling Haaland of Dortmund reacts during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC and Borussia Dortmund in Berlin, Germany, 18 December 2021. EPA/FILIP SINGER CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mbappé lesz a legnagyobb durranás, de rengeteg sztár válik „munkanélkülivé” a szezon végén – a nyáron szabadon igazolhatók álomcsapata
Talán még sosem volt példa olyan nyárra, mint amit a 2022-es év hozhat el a labdarúgás világában. Legalább egy tucat sztár szerződése jár le a nyáron, a Bosman-szabály értelmében pedig ezek a játékosok január elsejétől már hivatalosan is tárgyalhatnak az őket megkereső klubokkal. Alábbi összeállításunkban kiállítottunk egy csapatot a legjobb, hamarosan szabadon igazolható futballistákból.
Külföldi futball