Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A Spursnél bő két hónap után jött el az ideje a szokásos Conte-fenyegetésnek

A Spursnél bő két hónap után jött el az ideje a szokásos Conte-fenyegetésnek

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Angol sajtóinformációk szerint Antonio Conte, a Tottenham Hotspur olasz menedzsere máris jelezte a londoni klub vezetésének, elvárja támogatásukat a keret megerősítésében a januári átigazolási piacon, különben elgondolkodik a távozáson.

Az angol Express információi szerint Antonio Conte kész távozni a Tottenham kispadjáról, amennyiben nem kapja meg a megfelelő támogatást a klub vezetőségétől, és nem sikerül olyan játékosokkal megerősíteni a csapat keretét, amilyenekre szüksége van.

Nem az első alkalom, hogy az olasz szakember hasonló ultimátummal él, korábbi állomásainál, mint a Chelsea vagy a Juventus, ugyancsak kifogásolta a klubok átigazolási politikáját, illetve azt, hogy nem segítették munkáját.

A Spurs elnöke, Daniel Levy tisztában van a helyzettel, ezért gőzerővel dolgozik azon, hogy megszerezze az olasz trénernek a Wolverhampton szélsőjét, Adama Traorét, aki szerepel az edző kívánságlistáján.

Nincsenek könnyű helyzetben a londoni klubnál, mert a spanyol játékos iránt több klub is érdeklődik, a Transfermarkt szerint 28 millió euró az értéke, de ennél minden bizonnyal többet kellene fizetni érte, főként, ha mások is licitálnak érte.

Borítókép: Antonio Conte (Fotó: EPA/NEIL HALL)

További tartalmak