Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo és Pogba is újra edz a Manchester Unitednél

Ronaldo és Pogba is újra edz a Manchester Unitednél

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Twitter-oldalán Cristiano Ronaldo egy fényképet osztott meg a Manchester United hétfői edzéséről, amely egyben azt az üzenetet is hordozza, hogy kisebb sérülése után újra edzésbe állt. Ugyanakkor a kép arról is árulkodik, hogy a november óta pályára sem lépő fr ancia Paul Pogba is újra a csapattal van.

A Manchester United portugál klasszisa egy képet osztott meg, amelyen a hétfői edzésen győztes csapatot örökítette meg az egymás közötti játékban, ami egyértelművé tette, hogy Ronaldót már nem hátráltatja bokasérülése, ami miatt kénytelen volt kihagyni az Aston Villa elleni FA-kupa mérkőzést, majd a bajnokit is. Csapatában ott volt még Marcus Rashford, aki ugyancsak bajlódott egy kis fájdalommal, így nem volt ott a Vörös Ördögök utolsó meccsén.

Ennél is nagyobb meglepetés, hogy ennek a győztes csapatnak Paul Pogba is a tagja volt, aki utoljára november 2-án játszott a Unitedben, az Atalanta ellen 2-2-s döntetlennel végződő Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Nem kizárt, hogy hamarosan újra láthatjuk tétmérkőzésen a világbajnok franciát.

Borítókép: (Forrás: Cristiano Ronaldo - Twitter)

További tartalmak